Tesi me konecne teplejsi pocasi, takze stravenej den uklizenim a znovuorganizovanim predzahradky.
Je krasny videt, kolik rostlin tam zimu prezilo v kvetinackach - nezasazeno diky me lonske zlomenine paze.
A prezila i ta ca 2,5m jablkon, co jsem ji loni "potkala" na ulici!
Tu jsem tedy zasadila ale mela minimalne korenu, tak jsem moc v uchyceni nedoufala.
Tiramisu jsem udelala dokonaly a vcera prisel po 1 dni odjednani i ten spravnej liker.
Tesim se na vylet odpoledne za dcerou - ve meste, kde studuje, ji pred par mesici oslovil dirigent, co planoval (amaterskej ale dobrej) orchester - takze patri k "zakladajicim clenum" a dnes maji prvni konzert.
Tesi me, ze moje zaky bavi moje velice prakticky pojata vyuka zahradnictvi - provadime pozitivni vandalismus a sazime do zeme na obrpozemku skoly, co mi padne do rukou a ma kousek korene!
Nastval me manzel, kdyz MI pred par dny OSTRIHAL svestku, kterou jsem zamerne nechavala rust abych mohla udelat dokonalej vychovnej rez.
No a on to proste VSECHNO NAHORE ROVNE URIZL!

Dva dny jsem nastridacku zurila a brecela.
Manzel jeste zije - ale jen diky tomu, ze mi moje dve kamaradky odmitly pomoc s likvidaci jeho mrtvoly.