| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Trochu na to s těmi útulky vidím i z té druhé strany. Piplala jsem kdysi tři koťata, udala je třem podle mě celkem skvělým lidem (nejsem četník, takže jsem je nijak nelustrovala, ale vyptávala jsem se, to ano). Do roka jedno vběhlo pod auto, nezabezpečená zahrada. Druhém se stalo něco podobného. Zamrzí to.
Přesto uznávám, že to některé útulky přehánějí. Jsou ale i rozumné útulky, které si uvědomují, že zvířata musí i vydávat, ne jen shromažďovat. Na ty bych se při hledání zvířete soustředila. Mít slíbená koťata od staré paní z vesnice je super, akorát tu paní nikdo nepřesvědčí, že kočku by bylo lepší vykastrovat a až nebude mít komu je dát, úplně klidně je někde vypustí nebo utopí. Bezprizorní vesnické kočky nekončí dobře. Stejně jako by člověk měl být soudný a psa jedině s PP, aby se nepodporovaly množírny, u koček bych ze stejného důvodu lobbovala za útulky.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.