bylo jí 58, měla pocit, že babičkování už si splnila u vnoučat od starších dětí (v té době jim bylo cca 11-13)... tchýně měla sice pár rad, ale vzhledem k tomu, že to bylo ve stylu "dudlík do medu", rychle pochopila, že nemá cenu mi je dávat
(ostatně ten pocit ze mne měla asi celkově, protože mi nadělila knihu 1000 tipů a triků do domácnosti od reader""s digest, s tím, že její vlastní rady mě stejně nikdy nezajímají
)
ona vždycky tak moc věřila, že jsme ohromně chytré, že vlastně určitě víme co děláme a když ne, stačí nás jen nasměrovat
takže když tak to bylo spíš ve stylu "já nevím, jak to říkají teď nebo jak se to dělá dneska, ale když jsi byla malá ty, tak jsem dělala tohle" - a někdy to bylo k užitku a někdy ne, nezlobila se ani když jsem to zamítla, nechlubila se, ani když jsem to přijala
později, když se děti už začaly vymezovat a prokazovat osobnosti a vlastní vůli, občas jsme se názorově střetly, ale vždycky s tím, že "když jsou děti u babičky a dědy, dělejte to po svém, když jsem u toho já, budeme to dělat po mém" a to dodržovali s tátou oba
Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.
Valašský mikulášský jarmekZlín
Radniční vánoční trhyČeské Budějovice
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.