| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nic neni vachrlatyho, kdyz na tom clovek umi jezdit:-) moje ma za dva roky najeto 4500 km, celorocne, za kazdyho pocasi vcerne slejvaku, snehu, mrazu- zejmena na naledi jsem jel vyrazne jisteji nez cyklisti- muzu dat kdykoli nohu na zem a "prosourat" se nejistym usekem a hned zas jedi bez zastaveni dal, zatimco cyklista se bud marne snazi balancovat v sede jak cirkusovej medved, nebo s kola rovnou sleze a tech par metru ho vede- misto tyhle taskarice mi staci pribrzdit a dat nohu na zem, to mi zejmena v hustym mestskym provozu (Berlin) prijde praktictejsi. Nemluve o tom, ze mam blinkr a zpetny zrcatka, takze se nemusim otacet a mavat ploutvi a doufat, ze me nekdo vezme na vedomi (vzhledem k tomu, ze vetsinou jezdim za tmy, bych mohl o idiotskejch neviditelnejch cyklistech psat romany). No a krome toho, na rozdil od cyklistu platim pojisteni a mam poznavaci znacku a vozidlo registrivany na my jmeno (v Nemecku povinnost), takze nemuzu jezdit jak kreteni pumpickari, nybrz stavim na kazdy debilni krizovatce na cervenou i na liduprazdny ulici ve 3 v noci. Od ty doby, co kolobezku mam, vubec nepouzivam verejnou dopravu (vzhledem k tomu, ze "v sezone" se stavkuje nekolikrat mesicne, zhusta neohlasene a po nekolik dnu vyrazny +), ale na kole bych v tomhle provozu fakt jezdit nechtel.

Nicmene, k tematu, je mi sice 41, ale behem poslednich let jsem sportovni aktivity znasobil- pravidelne posilovna, beham (z lonskych 5 km s odrenejma usima jsem se vypracoval na pulmaraton a trenuju na normalni), jetzdim na inlinech a zrovna se ucim na longboardu, pred mesicem jsem si koupil muj prvni:-) kupodivu jsem z toho zatim ani jednou nespadl, evidentne man stabilitu natrenovanou z escooteru, viz vyse~:-D obcas chodim plavat.. Doma mam spiningovy kolo (to opravdovy co stoji ve fitnes centrech, zadnej levnej rotoped), cinky a hromadu dalsiho sportovniho nacini... Koneckoncu, bez sportovniho vykonu se doma nedostanu ani do postele~t~neb mam patrovou postel, od ktere jsem odmontoval schudky- ze schodu je regal na knizky a pred "dirou" na schody je pripevnena hrazda ve vysi 220cm nad zemi, jako pomucka pro zachvat lenosti z ni teda visi cca 50cm kratky lano, za ktery se muzu jednou rukou pritahnout, pokud se mi nechce trochu povyskocit...~:-D
Do 50 mi teda zbyva jeste 9 let, ale zatim akorat resim, jestli by nase zdi vydrzeli horolezecky grify a jak je pripevnit a doufam, ze nejpozdej do tech 50 se vytrenuju na maraton ci jeste lepe ultramaraton, otazky podobnyho razeni si hodlam klast nejdriv na svych 100. narozeninach, pokud se jich doziju

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.