| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Buřte, mám to stejně.
Také převzato od rodičů.
Nedostala jsem nikdy nic, za žádné vysvědčení, za maturitu, za "malý" titul... Všechno byla samozřejmost a spíše prohra, když nebyly automaticky samé jedničky.
Já vím, jsem lenoch a rodiče štvalo, že nezúročuji svůj potenciál a méně nadaní spolužáci mě předbíhají.
Na své děti jsem to asi naneštěstí částečně přenesla.
Složit maturitu mi upřímně také nepřijde jako něco světoborného, když je člověk přiměřeně nadán.
Ale pro ty mladé je to první velká zkouška a životní milník.
Chystám se významně ocenit ukončení VŠ, to jsem já sama kdysi nedokázala a potomek opravdu makal na škole, která nerozdává tituly úplně zadarmo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.