| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Svůj první pobyt v porodnici považuji za noční můru, už jsem kvůli tomu jsem si říkala, zda mít ještě nějaké dítě~l~ Sestry na nás byly hnusné, na pokoji jsme byly tři, všechny prvorodičky, nechápaly jsme ani moc, co po nás chtějí (jedna měla dvojčata), ať jsme udělaly cokoli (zvážily děti, nezvážily děti) vždycky blbě, připadala jsem se jako méněcenný idiot. Navíc první dítě mělo těžkou žloutenku, pět dnů pod světlem, nejedlo, neprospívalo, brečelo, nedrželo teplotu.... brrrr, nerada na to vzpomínám.
Na pobyt při druhém dítku si vzpomínám jen matně, sestry věděla že mám starší dítě tak neprudily, byla jsem na pokoji s dvěma dívčinami těsně po vysoké a jednou 42 letou prvorodičkou. Ale přístup sester se celkově za ty tři roky změnil, tak jak nás pérovaly v roce 2008 už by si v roce 2011 zřejmě nedovolily ani vůči největším idiotům.
A potřetí už si nepamatuji vůbec nic, jen že si mě sestry už vůbec nevšímaly :-) Jen vím, že tam byly dvě maminky ještě starší než já, a to mi bylo 39.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.