| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já rodila v roce 1985 a 1987. Takže s mnou na sále rodila ještě jedna paní oddělená plentou, strašně křičela, naštěstí ji potom odvezli na císaře. Žádné návštěvy, žádná televize. Všecko bylo erární, dostávaly jsme vložky velké jako pádlo, před vizitkou jsme musely ležet s roztaženýma nohama a ukázat všem vložku. Jedna hnusná špinavá sprcha a záchody pro celé patro. Děti nám přiváželi po třech hodinách na kojení zabalené jako houstičky. To je jediné, co se mi tam líbilo, mohla jsem jít rodit do jiné porodnice, kde byl tehdy moderní rooming-in, pracovala tam jako porodní asistentka jedna příbuzná BM. Já jsem nechtěla ani za nic. Byla jsem ráda, že si můžu mezitím odpočinout, spát nebo si číst. Na koupání dětí nás pak pozvali na dětské. Poprvé jsem viděla svoje dítě nahaté, přišlo mi divné. Ale já sama jsem divná, vůbec jsem nepocítila žádný nával mateřské lásky, sžívání s dítětem mi trvalo určitě půl roku.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.