Přidat odpověď
"Proč jsem nedospělá? Snažím se ke všemu v životě přistupovat maximálně zodpovědně, vyvarovat se chyb..."
jenže ono to nejde. Mohou se ti také narodit paterčata, těžce nedonošené či nemocné dítě, můžete přijít o práci, o bydlení, muž si může najít jinou a hnedle je z tebe samoživitelka nebo žena s dítětem ve střídavce, může nastat nějaká další pohroma typu covid nebo zemětřesení....
reálně bych řešila to, co řešit můžeš.
Mezi mým rodiči bylo 15 let, mj otec mě měl před padesátkou. Čas i sílu n mě měl, problém byl v jeho povahových vlastnostech, které ale popisují i moji nevlastní o dvě desítky let starší sourozenci jako mnohem intezivnější. Jediný reálný problém s jeho věkem byl, že se moje máma přizpůsobila jemu, takže se chovala, jako kdyby byla o těch 15 let starší i ona.
Mě je 50+, má tři děti, nejmladší na 1. stupni, nemám pocit že něco nezvládám, jen jsem asi unavená, což ale nutně nemusí souviset s věkem jako s určitými životními okolnostmi. Otec mých dětí se jim nijak přehnaně nevěnoval nikdy, takže ten nemá co nestíhat a nezvládat.
Předchozí