| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já jsem ráda koukla do zahraničí, protože jsem 30 let žila za ostnatým drátem. Pořád to pro mě není úplná samozřejmost. Létání samotné mi nevadí, až na ten stále se zmenšující prostor v letadle. Co mi jde strašně na nervy, jsou ty záležitostí kolem, čekání na letišti, fronty na odbavení, zpožděné lety, čekání na kufry. Z toho mi je před každým letem úplně špatně. Už teď mám nervy, a to letím až 14.6.
Jinak mám ráda Českou republiku, líbí se mi tady moc a moc ráda cestuju po zdejších horách, městech, hradech a zámcích. Mám projeto docela dost, ale zdaleka ne všechno.
Nebaví mě jezdit stále na stejné místo, chci vždycky poznat něco nového, ať u nás nebo v cizině. Vždyť je všude tolik krásných míst!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.