. Jinak já mám klienty většinou plus minus ve svém věku, když někdo odpadne, už nenahrazuju, dělám všechno proto, abych mohla všechno účtovat na dálku, nejlépe z jiné strany planety. Děti už mám až na jedno z domu, nejmladší včera dělal bakalářské státnice, zatím nějakou korunu od nás dostává, ale na 0,6 už pracuje, bez našich peněz by se obešel. Teď pomáhám dětem rozjet "rodinný podnik", ale vidím to max na 3 roky do 60, pak už míním dělat tak na 30 procent. Sice ještě budeme mít v té době zřejmě hypo na barák ale máme ji ve výšce pronájmu garsonky a polovinu domu, pokud v něm zůstaneme, budeme pronajímat a dva platy ve výši minimální mzdy by nám bohatě stačily, věřím, že se rozjede i firma a minimálně se nám budou vracet peníze, které jsme do ní nalili, případně z ní bude nějaký malý přivýdělek za lektorování. Hodně nad tím teď přemýšlím, v poslední době nám zemřelo několik kamarádů jen o pár let starších než jsme my, mám v úmyslu si zbytek času, který je mi dán opravdu užít a prožít ho a je jedno jestli mi zbývá rok nebo 40 let.
Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.
Valašský mikulášský jarmekZlín
Radniční vánoční trhyČeské Budějovice
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.