Já mám vztah už jenom ke staré seniorce - mojí mámě. Zatím žádnou péči nepotřebuje. Až ji bude potřebovat, mám svůj vnitřní osobní závazek, že ode mne se jí nedostane. A doufám, že v tu chvíli nastoupí moji povedení bratři plus bývalá švagrová a mámě vrátí to, že se o ně celoživotně stará. Jsou to přicuclí paraziti, kteří z mámy všechny roky vycucávaji peníze, intenzivní péči o vnoučata a bydlení.
Máma jim dala dům, který jeden z bratrů vykutáleně prošustroval, takže všichni skončili v podnájmech. Momentálně je uražen a nebaví se s náma. Druhý brácha mu něco podepsal, máma zrušila věcný břemeno. Celý život s nima bydlí, stará se jim o děti a cpe do nich peníze, který sama moc nemá. Bývalá švagrová pískne, máma se běží starat o vnučku.
Jeden brácha má roztr.sklerózu a když vidím jeho dcery, tak už vidím, jak se o něj jednou postarají.
Mámě je skoro osmdesát a tyhlety její "povinnosti" ji asi drží při zdraví a při životě. Já bych je nejraději všechny seřvala a propleskla na jednu hromadu. Ale držím dekórum, nic neříkám. Ale až jednou něco řeknu, bude to veliký.

O žádný příbuzenstva se starat nehodlám. Hrozí, že bych je měla všechny na krku. Nejraději by se ke mně všichni nakvartýrovali a plať a starej se. To dělat nebudu. Platit a starat se budu už jen o sebe. A na práci se taky vykašlu, chci si ještě něco užít, dokud žiju a nejsem starý senior. Tak.