| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Žženo, znám takový příklad ve svém okolí, ta žena, nyní předdůchodového věku je po celý život hlavně v módu "dcera", teprve někde pod ním je mód "manželka" a "matka". A jo, problémy to v jejich vztahu dělá ohromné už po desetiletí. To, co si myslí její maminka o své dceři, o svém zeti, o svých vnoučatech, o jejich bydlení, o jejich hospodaření s penězi, o jejich milostném životě, o jejich komunikaci - je slovo boží. Manžel hraje druhé housle, bez ohledu na to, že je to on, kdo při ní stojí, když jsou problémy. Celý život té ženy je absolutně v tahu její matky~e~. Je hrozně vyčerpávající to celé poslouchat a nic neříct, protože to je zbytečné - "máma se vyzná, máma má vkus, máma mívá zpravidla pravdu, máma je moc chytrá, máma to správně odhadla, máma na to má nos, co máma předpověděla, to se stalo, máma, máma, máma...". Totálně mě rozsekalo, když posledně zazněl navíc ještě názor "máma měla pravdu, nikdy jsem neměla mít děti"~n~ Šla jsem domů z té návštěvy a bylo mi fakt bídně.~e~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.