| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

X_X,

ad objednání e-mailem: Třeba moje maminka by to neuměla. Musela by zprávu předat mě, já bych jí musela naskenovat a poslat mým e-mailem. Odpověď by přišla mě, takže bych musela dělat prostředníka mezi maminkou a zdravotnickým zařízením. Bylo by to děsně praktické a funkční.

K tomu co píšeš: Pouze potvrzuješ, že na pacientech nezáleží. Sestra "poradila", že mají poslat zprávu e-mailem, podívat se na ní může jediný lékař, který je na dovolené. Až se na zprávu za měsíc podívá, tak že nejspíš pacientku stejně odmítne.
Myslím si, že mají víc lékařů než jednoho a že posouzení akutnosti by mělo proběhnout jinak. Bavíme se o situaci, kdy lékaři na sono to závažné přišlo.
Mohla poradit jiné zařízení, kde je objednají a umí řešit podobné stavy.

Zakladatelce přeji, ať je to v pořádku. Sama mám uzlíky a přišlo se na ně náhodou, nic mi nedělají.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.