Rose, u překrmovací babičky více, vidíme se každý týden, docela často tam přespí s bratrancem. Ale teď už jsou velké a vykrmování si umí pohlídat. S prarodiče nestříkači a nemazači zhruba jednou měsíčně, bydlí daleko.
Já z toho vůbec nedělám kovbojku, nebylo to nikdy vyhrocené, ale prostě ty rodičovské přístupy se během let mění, a čím větší věkový rozdíl, tím jsou větší. Proto si myslím, že ač si myslíme, že budeme babičky nad věcí a tolerantní, tak nás může překvapit, co naše děti v roli rodičů po nás budou chtít nebo nám to zakazovat

.
Ty změny ve výchovných trendech jsou někdy fakt rychlé. Mě je 40, a nedávno mě fakt překvapila jedna maminka, co v zoo nemohla polapit a oblíct bundu své zrhuba dvouleté dcerce, která vesele pobíhala kolem a odmítala si tu bundičku vzít. Já bych v té situaci prostě holčičku popadla, bundičku jí navlíkla a pak jí zas nechala běhat, za minutu hotovo, ale ta maminka se fakt snažila, aby si to batole tu bundu nechalo dát dobrovolně, a zkoušela takové triky jako "chceš nejdřív navlíct pravý nebo levý rukávek"

Přišlo mi to úplně úsměvné, tolik tanečků kvůli bundičce.