| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Je to fajn, když to funguje!

Moje mamka věřím, že ona ty moje děti má také ráda a ona je třeba oproti tchýni manuálně zručná, ráda tvoří, ale když to vyženu do extrému, tak děti vždy musely čekat na příkaz, že už mohou jít tvořit. Jasné zadání, jak ta věc má vypadat. Když se skončí, tak i kdyby měly padnout vyčerpáním, tak uklidit! Prostě moc přitažené a pro děti nekomfortní, ale naučila je všechny háčkovat, plést, šít, malovaly kameny, vyráběly snad ze všechno možného všechno možné, ale prostě jako ve škole.

Třeba cukroví. U nás jsem ho dělala pro děti, pro nás. Tak mi bylo jedno že není jak natisknuté. Měli jsme ho jak ho děti vyrobily a měly z něj radost~t~. Dneska už ho máme také krásné, ale mě to nikdy nevadilo pověsit si obrázek, který malovaly děti nebo nosit náušnice, šátky, trička, které mi vyrobily k narozeninám, vánocům, svátku.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.