| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ropucho, "Trýzní mě snaha vměstnat nereálné množství aktivit do nereálných časových úseků a následná chaotická improvizace." no na tomhle je zajímavé, že ty lidi relativně normálně žijou, ačkoli na první pohled je zřejmé, že se tak existovat nedá.

Mám štěstí na přítelkyni, která mě pár let doháněla k šílenství jednak (několikahodinovými) pozdními příchody, a pak navrch vysvětlováním, jak „se jí to stalo“ !ONO SE! ~t~ - mně bylo jasné hned u druhé věty, že to jinak dopadnout nemohlo. Postupně jsem se to naučila brát jako její hendikep, nikoli schválnost nebo nedostatek respektu k mému času apod... Ona se časem drobet zlepšila, protože je učitelka plus vede několik dramatických souborů, takže nakonec tu včasnost nějak zvládnout musela. Ale v době její MD-RD to bylo fakt extrémní.

A je to přesně o tom, že inteligentní osoba znalá sčítání, vědoma si toho, že tohle trvá pár minut a tamto také a i dalších šest drobností, co chce udělat, trvá vždycky pár... nedokáže akceptovat, že součet osmi "pár" bude zaručeně víc, než deset minut, které má do odjezdu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.