| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dobrá poznámka. Tady mám tip pro adepty stejného ražení, jako jsem já (tichý mučedník). Na pár dní až týdnů před návštěvou lékaře vysadit léky proti bolesti, vypsat si věci jako: můžu normálně chodit bez bolesti? Stát? Spát? Utřít si zadek tak, jak se doporučuje (zepředu dozadu tak, nebo musím utírat zadek s rukou mezi nohama, protože tu rotaci nezvládnu? Vstanu i z nižší židle/křesla?...
(u astmatu autodotazníček stylu: Kolik pater vyjdu bez zadýchání? Dusí mě kašel vždy, když si lehnu? Budí mě dýchací problémy?...)
Odpovědi celou větou našprtat a s bolestným výrazem na několika návštěvách lékaře přeříkat.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.