Přidat odpověď
Inko, mně je 51 a taky nevím, co je na Instagramu, nekoukám tam a nemám ho. Na FB koukám úplně na jiné věci, spíš na skupiny ohledně zahrady, pěstování, bydlení, tipů na výlety a tak... Mám tedy skoro celý život váhu plus mínus stejnou, cca 62 kg, ale pravidelně jsem se nikdy nevážila, vidím to na postavě a na oblečení. Nikdy jsem nedržela žádné diety a nesnažila se zhubnout. Vždycky jsem jedla všechno, na co mám chuť, ale rozumné množství, nesnáším být přecpaná. A je fakt, že dost poslouchám náznaky svého těla, občas mi dává najevo, že některé věci bych jíst moc neměla, většinou na taková jídla prostě najednou nemám vůbec chuť, i když jsem je předtím měla ráda. Nikdy jsem nedělala žádný sport, ani necvičila, jen ráda chodím, autem jezdíme minimálně, kam můžu, tam si dojdu pěšky a pořád ráda chodím na výlety. Teď posledních pár měsíců mám pocit, že asi menopauza přichází, pomalu mizí menstruace a třeba posledních pár měsíců téměř vůbec nemusím čokoládu, na které jsem předtím byla skoro závislá. Prostě cítím, že tělo se nějak mění, má jiné potřeby...a naslouchám mu.
Předchozí