| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No u kardia je problem, ze aby clovek opravdu hodne kcal spalil, aby to bylo relevantni, musi vysrzet nejakou dobu... behat tak cca hodinu, treba. Coz asi nikdo jen tak bez treninku nevydrzi. Zabehnout pomalu cca 5 km spali tak 250 kcal, coz je min, nez clovek po navratu sezere... misto diety a obcasnyho behani 3krat tydne posilovat a kazdej den cca pul hodiny sviznou prochazku ma na hubnuti mnohem vetsi efekt.

Rikam to furt, v 18 letech s treninkem 6 krat tydne karate (!!!) jsem vazil 5 kg min nez ted, ale ted mam vyrazne min tuku, hubenej krk a tak dale... ackoli "vekem kazdej pribira", "brisko po 40 je normalni, zpomaluje se metabolismus" a tak dale. Houby normalni, akorat jsem se prestal vymlouvat. Mmch ten zpomalenej metabolismus se da zrychlit- posilovanim a svaly. Svyho casu jsem pribiral jakmile jsem prekrocil max 2000 kcal denne, ted zeru 2500-3000 a hubnu dal. Bez posilovani to nejde...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.