Lepím to náhodne, teraz som prišla domov a budem reagovat na posledný príspevok ktorý som čítala (od Janinky čo písala ráno). Príspevky po som už nečítala a zatiaľ ani nebudem (nestíham).
Jani, jak si tam spomenula Krainovú, tak ja ju sice nemusím (príde mi afektovaná a prázdná), ale na FB na mňa nedávno vybehli nějaké jej fotky + video jak cvičí, tak som to rozklikla a pozrela som aj na diskuzi pod tím.
A tam bolo přesně to, čo sem čakala

Naštvané ženské, ktoré sa oháňali 8 hodinovkou vo fabrike, za kasou atd. Strašne moc negace, ale na to som si už u Čechov (i Slovákov) už vlastne zvykla.
Negatívne ohlasy boli vo velkej presile, nechápem túto prednasranost, nik na ne osobne neútočí, ale oni si fotky peknej baby vysvetlia ako útok na svoju nedokonalost, alebo ja neviem.
Ja tiež nebudem nikdy ako SK (a ani nechcem byť, ani fyzicky), ale fakt by mi nenapadlo ju hejtiť za to, že ukáže akú posilovaciu rutinu zaradí po 10 km behu.
Nebylo by lepšie to brať ako nakopnutie, inšpiráciu? Nik tu nevraví, že je nutné behať 10km, a že sa po behu ešte musí 1/2 hodiny posilovat, predsa každý si to upraví na svoje časové a fyzické možnosti.