| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Beat jestli jde o to kam dávám cvičení ráda napíšu. Domů se z práce vracím nejčastěji kolem 17 hodiny. Výjimkou je pátek, to pracuju do 14 hodin a cvičit jdu v pátek zpravidla hned po práci ještě v Praze. Pokud jsme měla na hlavu těžký den jdu si někdy zaběhat hned po příchodu domů - 5-8 km (do hodiny jsem zpět i se sprchou). V rámci školního roku vozím děvčata na tréninky, starší dcera trénuje od 7 do půl deváté večer vždy dva dny v týdnu - já jdu v tuto dobu nejčastěji do posilovny, ale i klidně plavat nebo běhat a zacvičit si na workoutovým hřišti, je to ve městě, dostupné je vše. Dřív jsem tyto časy využívala na návštěvu Lidlu a podobně - naučila jsem se jinak a kompenzuju si pobyt v kanclu pobytem venku. Pokud nemůžu a veze manžel stejně si v rámci toho času najdu čas na cvičení, klidně až večer doma. Dvakrát v týdnu je cvičení u nás v obci s naší skupinou - podle programu a povinností kombinuju místo běhu, odpadá dojezd kamkoli.
Pokud mám jiné činnosti, nemůžu, něco se děje a málo času umím cvičit i doma nebo na zahradě, nejčastěji večer když už se vše uklidní (kolem 20.30), s vlastní vahou, mám činky 1-4 kg, podložku, toť vše, postačí půl hodina. Spát chodím nejčastěji kolem 22 - 22,30, vstávám 5,50.
Nastavením mi nevyhovuje cvičit ráno před prací a už vůbec ne nalačno.

Ideální víkend - sobota ráno se vyspat dle "tělo si řeklo" a po snídani běh. Celý den pak dle potřeb/povinností/zábavy... neděle vstávám dřív a chodím cvičit s manželem (skupinovka/posilovna), když k tomu nemáme pochůzky nebo nákup jsme nejdýl v 11 doma a často v neděli k tomu ještě chodíme nebo jdeme na kolo. Dříve to byly aktivity s dětmi, teď už procházky nebo výlety s rodiči moc nehrozí.

Mám práci, dvě děti (13 a 16), manžela (mnohé zde vědí, že bez výchovy k domácím pracem) dva důchodce, dům o 180m2 se zahradou 800m2 bez uklízečky
Aktivita mě nevyřazuje tak, že bych po běhu nebo posilovně musela odpočívat, ale po běhu si normálně stoupnu k vaření, jdu pracovat na zahradě, odbíhám věšet prádlo nebo vysaju dům, prostě celý den normálně funguju.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.