| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tatramelka+3, od pátku jsem na zahradě cca od oběda, signál tam skoro není (občas chodím telefonovat 200metrů, je to tam přeměřený kde kým a signálu se tam nikdy nedočkáme, ofiko stanovisko 3 operátorů, technicky nemožné, aby se to tam zlepšilo).

Internet taky nejde, nebo se to strašně dlouho načítá(pokud se to načte cca 4h ráno a 23h si to dá říci), takže pokud manžel něco potřebuje, maže rychle domů. Pokud to nepočká. Ještě před 4 lety tam ten NET jakš tak šel.

Televizi tam nemáme~t~

Takže do neděle do cca 19h. Co máš jako dělat, že jo. Toho času je najednou hodně.~t~ Fakt se to nezdá, když odložíš na 3 dny mobil a nekoukáš na TV. To by zvládl každý. Schválně si to zkus. A tohle máme od března do konce října.~t~

Navíc tam mám i omezený vaření: asi jako v kempu, malinko líp na tom jsem. A nebo grilujeme. Opět úspora času i v tomto.

no a já jsem tak od 4-5h vzhůru do cca 21h.(tma, že jo) Lednice na elektriku má přednost.~;) A ten den je delší. Já vstávám +- stejně v kterýkoliv den, protože mi to tak vyhovuje.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.