Za mě je nejlepší venkovní oběd do ruky tousty, sendviče, bagety, tortilla. Zapéct na sendičovači s plotýnkou na panini nebo na gril. Můžeš udělat různé varianty podle toho co kdo jí nebo nejí. Ale pro 10 lidí to už nesplňuje podmínku nenáročné přípravy. Leda že bys vezla jen suroviny a kompletovala tam. Já si takhle vozím do práce zeleninu a ostatní komponenty zvlášť a pak si dělám salát podle momentální chuti.
Další mě napadá těstovinový salát, klidně dvě varianty. To je za mě nenáročné na přípravu.
Co znamená možnost ohřát? MikroW nebo plotýnka? To je dost rozdíl.
V Lidlu prodávají jako hotovku lasagne, stačí je jen zapéct. Jsou výborné. Jestli tam budou mlaďoši, píchneš jim do jednoho pekáče 4 lžíce a je to

Rychlý a snadný dezert je tiramisu nebo nějaký litý koláč na plech s ovocem.