| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Asi dost záleží, co přesně člověk chce. Jestli se zlepšovat na úrovni gramatiky, v písemným projevu apod., pak je asi nejlepší soukromej lektor a individuální lekce zaměřený přesně podle potřeby, pokroků apod. Jestli se chce člověk spíš pocvičit v porozumění běžné angličtině a nějaké konverzaci, tak mně nejvíc pomáhá se tou angličtinou fakt co nejvíc obklopit. Sledování filmů s anglickými titulky (vizuální podnět umocní zafixování obratů a zlepší vnímání použitých časů), ale ve větším množství, ideálně každý den, ne jen sem tam, číst anglický texty (třeba na webu různý časopisy a noviny, vybírám si časopisy, co mě baví + zprávy v aj, do čtečky si stahuju anglický knížky), sleduju anglický podcasty a na IG různý angličtináře - Broňu, Kubova-english, Mondylanguages, jazyko_anglictina (ta se mi líbí, mají i nabídku různě zaměřených online kurzů), nechávám si běžet v televizi BBC, když třeba uklízím (to sice moc pečlivě neposlouchám, to je taková ta specifická zpravodajská angličtina, ale zase je to nějaký "útok" angličtiny do uší) nebo filmy jen na poslouchání bez titulků.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.