Tak jsem o tom přemýšlela, jsem o pár let mladší jak Ropu.
Asi záleželo na tom, na co a zda se na televizi dívali rodiče. RR byl oblibený herec mé maminky. Vím, že ty filmy určitě byly v TV před rokem 89, protože si vybavuji, jak maminka vždy hlásila, že v televizi budou "bačka sidy a san denskit", vždycky jsem s říkala, co je to za divná slova a skoro jsem za tím nehledala jména

. Dtto Orlové práva, vždycky jsem si jako malá myslela, že by to měla být Orlí nebo orlová (dle vzoru ocelová

) práva :-D.
Podraz je zas oblíbený film mého tatínka. To jsou filmy, ke kterým si prostě náhodou sedneš, protože jdeš kolem televize, kde je zrovna dávají, a i když jsi je viděla xkrát, stejně se začneš zase dívat. Dtto Tři dny kondora nebo Vzpomínky na Afriku. Maminka mi vždycky říkala, ty loupeš pomeranče jako Redford

.
A navíc ten dabing...Soukup v Bosých nohách, to si užívám.
Ale třeba Alaina Delona si z filmů nevybavuji, třebaže se na něj naši určitě taky koukali...a když jsem si prohlédla filmy, ve kterých hrál, tak jich pár znám podle názvu a viděla jsem možná dva?...takže někoho mohl Redford fakt minout, jakkoliv je to těžko k uvěření.