Přidat odpověď
Letos jsem slavnostně začala platit mobilem, to mi trvalo, než mě někdo "naučil" (rozuměj ty karty mi do toho mobilu nahrál), teď už bych se bez toho neobešla...
Jinak obecně většinu aplikací používám, protože mě někdo "donutí", klasika na parkování, MHD a tak. Třeba ve vlaku mám pořád tendenci koupit si jízdenku u okénka, ale čím míň to jde, tím víc používám aplikace.
Naopak si dovedu přestavit aplikace i na víc věcí, na co nejsou (nebo o nich nevím), tak doufám, že se budou programovat a AI zavádět...
V domácích spotřebičích jsem víc old, s chytrou TV si moc nerozumím, většinu spotřebičů mám "blbých", jen teda robotický vysavač a světýlka na vánoční stromeček. Nemám ani chytré zásuvky, ani nic takového.
V autě mám ráda automatiku, i propojení s aplikacemi, to jo.
Obecně - sama to nevyhledávám, ale když mi to někdo ukáže, tak si na to rychle zvyknu a už si život bez toho neumím představit. Naopak mě pak štvou ty starší věci, že to nemají, nebo že je to moc hloupé. Vlastně se těším, až všude budu moct říct - rozsviť, stáhni žaluzie, sniž teplotu o 2 stupně, předehřej troubu...
těší mě, že mobil dle dne a doby pozná, jestli jedu domů nebo do práce a napíše mi, že cesta v pohodě... Prostě tu personalizovanou AI, na tu se těším, co bude ale i nahlas mluvit a řekne mi: "promiňte, v 10:00 máte schůzku v xxx, do 10 minut byste měla vyjet"
Předchozí