| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Docela mě zaujala kauza brněnské školy, o zákazu vyzývavého oblečení a teplákovek do školy. Ať to promýšlím z jakékoliv strany, sama si vlastně nejsem jistá, jestli s tou školou souhlasím nebo ne ~:-D
Na jednu stranu je jasné, že máme demokracii a svobodu a že tepláky jsou určitě pro děti velmi pohodlné a že nikdo nemá co mluvit ostatním do toho, v čem mají či nemají chodit.
Na druhou stranu si říkám, že škola by měla být pro děti i místem, kde se učí, že oblečení by mělo odpovídat dané příležitosti a že do školy by měli chodit všichni slušně oblečeni.
Já sama jsem lehce znechucena, když některý z kolegů chodí do práce v teplákách (byť značkových a zřejmě dražších, než běžné kalhoty). Ovšem nikomu bych to nikdy nevytkla, ani na to nijak nepoukázala. Své znechucení řeším jen ve vlastní rodině, kde despoticky trvám na tom, že tepláky jsou na sport nebo do lesa a nikdy na běžné nošení ve městě, natož do školy :-) Děti sice občas zkouší, ale zatím ani jedno neuspělo ~;)
Jak to vidíte vy? ~:-D
(https://www.idnes.cz/brno/zpravy/skola-sirotkova-brno-pravidla-oblekani-zakaz-teplaky.A250923_112803_brno-zpravy_krut)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.