Já nesouhlasím a celá kauza mi přijde směšná.
Škola-a v tomhle případě jde o základku-není zaměstnání. Rozhodně by v ideálním případě mělo jít spíš o zábavu než práci, na to mají času dost.
Miluju tepláky a sama je nosím na nejrůznější příležitosti-jasně, nejde o rozdrbaný vytahaný tepláky,dělá se řada hezkých teplákových kalhot,pohodlných.
Croptopíky nenosím, nemám na to břicho

U vstupu do školy se tedy ráno postaví asi školník a ředitel, s metrem a budou měřit:" Hele, je tohle ještě tričko nebo to už je croptopíček? A co ty kalhoty, mrkni, nejsou ony z teplákoviny?"
Moje dcera už nechodí na základku,tak nevím-o středních nepsali, že jo?

Nicméně včera přišla ze školy, na sobě ultrakrátký džínový šortečky, k tomu topík, na zádech různé otvory.Říkám jí:" Hele,co chodíš do školy jako kurva?"

"Jak jako?", ohradila se. Vysvětlila jsem jí, že je mi to osobně celkem fuk,ale e že je to možná moc. Dneska šla v džínách, což tedy vůbec neznamená, že si vzala moje slova k srdci. Nutno říct, že od pěti let nosila do školy jen uniformu,až do nástupu na gympl. Taky se pořád něco řešilo- moc krátká sukně, nezapnutý svetr.... Ale ok, tepláky neměli, topíčky taky ne.
Oporu ve školním řádu to nemá, oporu ve mně, jako rodiči by to taky nemělo.
Dopadlo by to tak, že by holka přišla v kalhotech a mikině, ve škole svlíkla kalhoty,pod nimi pidišortečky a pod mikinou topíček.
Ve školství je tolik problémů.
Začneme tedy od tepláků?