Přesně Federiko, každý má jiný vkus a je to vlastně dobře. Bylo by opravdu divné, kdyby lidi chodili oblékání stejně jako v nějaké uniformě. Mě třeba to, co jsi sem dala taky neoslovuje, ale věřím, že to je určitě pohodlné a že ti to sluší. Černá sukně a bílá halenka teda taky není můj šálek kávy

Včera jsem si na základě této diskuze povídala o tomto tématu se svými dětmi i manželem. A ač měl každý názor na jednotlivé součásti toho zákazu trošku jiný, všichni se shodli, že zákaz od školy je přes čáru a bylo by lepší třeba ty děti edukovat, ale nechat volnost. Třeba dcera nevidí nic špatného na crop topech a úzkých ramínkách, zatímco manžel to bere z pohledu chlapa a bezpečnosti takových holek třeba i cestou domů. Nicméně by nezakazoval, je jasné, že ty holky to stejně nosit budou. Co se týká tepláků, tak při probrání všech možných hledisek všichni souhlasí, že by to zrovna ve škole nemělo vadit nikomu, pokud půjde o čisté oblečení, což ale platí pro jakékoliv oblečení. Docela jsme si díky této diskuzi hezky popovídali.