| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Je to už fakt dlouho, co jsem se zařekla, že nebudu volit žádnou stranu, kde vím že je zloděj nebo lhář nebo volit menší zlo, to raději hodím prázdnou obálku.

Letos jsem si prošla lístky a rovnou muchlala ty, které nepřichází v úvahu. Zůstala mi v ruce jediná stránka. Přečetla jsem si program této malé strany a té dám svůj hlas bez ohledu na to, co si o tom kdo myslí. Manžel bude volit jinak než já, sleduje debaty o politiku se hodně zajímá. V zásadě se shodneme v klíčových tématech, a i když jeho poslední volba dopadla přesně jak jsem říkala ne-li ještě hůř než si představoval. Mám klid a tentokrát mi do toho vůbec nemluví, jen má asi tiše strach, kolik lidí po posledním fiasku bude postupovat jako já a co z toho vznikne ~t~.

Osobně si myslím, že i vhodit prázdnou obálku je mé právo a vyjádření se k volbám.

Výsledky voleb beru neberu jako životní tragedii ani nepropadám euforiím, ale je to součást života v zemi, kterou jsem si zvolila pro své žití. Uvědomuji si, že připravuji půdu pro své děti - věřím, že naše země zůstane nadále svobodná, a kdykoliv se jim nebude žití v těchto končinách pozdávat mohou beztrestně zvednout kotvy a jít žít tam, kde je to v souladu s jejich duší.

Jednám podle svého nejlepšího vědomí a svědomí a mé ratolesti vědí, jaká jsem.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.