Beat, my prostě nejsme teplákoví

.
Můj prostřední syn si dokonce ze zoufalství jedny tepláky ušil resp. přešil. Dostal ve sportovním klubu dvoje tepláky, ale nenosil je, že jsou úzké, tak si je rozstříhal - nastavil a udělal si je široké

.
Obměkčil mě, ke koupi nových tepláků až, když se mi věch svých uměleckých přihasil do práce - měla jsem ho odvézt na letiště na soustředění. Představa, že v tom bude reprezentovat na letišti mě donutila zahodit tužku a vysypat peněženku a zakoupit mu TEPLÁKY cca 2 hodiny před odletem.

Má je "povolené" s kamarády tedy kamkoliv, ale pokud jede s rodinou, tak jako pohodlné oblečení do auta a k babičce na gauč. Na výlet má několikery outdoorové kalhoty a do školy také slušný výběr oblečení

.
Určitě netřídím lidi podle toho co mají na sobě - asi bych se teda podivila, kdyby kdokoliv dorazil do divadla v růžových, hnědých nebo jakýkoliv teplákách nebo v legínách, ale divím se v divadle často - lidem v pohorkách nebo v národím v tričku a džínách na baletním představení. Na druhou stranu já sama jsem často v práci oslovována "Kam se dneska chystáš? Jdeš do divadla, máš jednání?" a já jsem prostě oblečená do práce. Ráda střídám naušnice, ráda se oblékám a má dcera to má teda také tak. Když vyrazím do práce v džínách, tak je to jedině v pátek a to mám na zádech krosnu a jedu po práci do hor nebo za synem na závody.
Ale manžestráky miluju také

. A letošní hnědé odstíny mě těší. Myslím, že tahle barva a bordová mi sedí.