| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

A z jiného tušíte někteří z Vás tady co chodí několikrát denně do emailů Vaším rodičům, prarodičům, tetičkam a strejdum. A pokud jim to nikdo nemaže, věří tomu.

Moje mamka ráno vstává a prví musí na NB promazat e.maily. jenže zrovna dneska jede někam kde jim věří.

Manžel to řeší skoro všude, jedno zablokuje, další se od nebude vynoří, opravdu dal nedávno za pravdu mamce, že nezbývá než to mazat. Takže taťka můj se s roky stal taky důvěřuje kde čemu. A mamka pak jen smutně, zase jsem něco nesmazala.

A to bude další důsledek voleb.

A FB s tím generace našich rodičů umí líp než my. A tam jsou též věci, že se nestačím divit co im tam skáče a co se blokuje. A opravdu mě fascinuje kolik času generace 70 +( různých měst po republice) stráví tady a na kecatku what....

A tohle pomohlo. Jsou zvyklý volit, chodím jim blbosti až do telefonu. To nejsou letáky, těch by tolik nebylo.

A jsou to všechny NB a PC u všech našich příbuzných. Roky bohužel. Přijedeme a manžel se většinou musí kouknout na problém vo někdo má, nebo syn. A fakt oba jen ziraji.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.