| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ropucha + 2, buď ráda.
teda je mi záhadou, jak obsluhují internetové bankovnictví, které je pomalu nutnost.
Pokud to máš takto, chápu, že máš tu bublinu okolo sebe jinou.

Třeba můj děda, letos by mu bylo 99let, zvládl už jen mobil.

Já neznám nikoho kdo by ty zařízení neměl minimálně dvě, teda v rodině.

Moji rodiče 75,74 mají oba telefon, kde aktivně používají kartičky a internet. Taťka má dotykový NB. A moje mamka PC stolní.

Strejdové a tety (okolo 70-75-86) kam se podíváš a tedy opět každý svůj NB a telefon.

A třeba o strejdovi 70, který jsem si vždycky myslela, že je ok tak věří všem těm nesmyslům co mu chodí.

A to jsem byla nedávno u sousedky na tabletu taky úžasný, té je 92.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.