Mám dárky koupené i rozmyšlené.Trošku čekám na tip od snachy a taky aby změřila synův hrudník,neb jsme se dohodli,že mu dáme kabát přes oblek. Včera jsem vybrabčila mužovy pluxee poukázky,co končí na Silvestra a proměnila je za krásné zdravotní pantofle,aby měla snacha a její maminka na chalupě v čem chodit.
Pro mě je nejhorší porod každoroční kalendář.Čekám do adventu,jestli náhodou nezasněží,abych vytvořila prosincový list a když nezasněží,snažím se vytvořit atmosféru cestou vánoční výzdoby,nejlépe večer,světýlka jsou hotový zázrak.
Poslední roky jsem dělala výroční fotoknihu vnučky,ale bylo to strašlivě náročné.Tak letos nechám vytisknout pár nejlepších fotek do rámečků a fotokniha bude až k jejímu únorovému svátku,abych knihu ukončila logicky Vánoci a Silvestrem. V předchozích letech přišli mladí na začátku prosince vánočně vymustrovaní a já inscenovala štedrovečení atmosféru ještě před Mikulášem.
Vánocemi hrozně žiju.Chaloupky do školky,domácí pečení,zdobení perníčků,večírek pro kamarády. Jak říká výše jmenovaná snacha: No on je potom ten leden a únor takový hluchý