| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

"Jsi schopna si pamatovat hesla do vsech aplikaci, co mas?"

Nemám žádné aplikace.
Pamatuji si hesla k mailům a tu a tam mám nějaký zákaznický účet, k těm si hesla nepamatuji, vždycky mi pošlou nové, když jednou za čas potřebuji nakoupit.

"Nevadi Ti, ze misto cloveka na druhe strane, pokud potrebujes cokoli vyridit, je robot?"

Nestává se mi to. Robot je pouze v jednom zdravotnickém zařízení, kde holt vím, že musím zmáčknout klávesu "jde o život", aby mi zvedli telefon. Potřebuji to tak jednou do roka.

"Neprijde Ti divne, ze si lide do vedlejsiho kanclu pisou maily, misto aby se zvedli a sli to vyridit osobne, pripadne si zavolali?"

Ne.
Nemám ráda telefonování, miluji možnost písemné komunikace, pro mě je to vynález tisíciletí.

"Vadi mi postupne odcizovani, odosobneni. A fungovani uradu, bank, obchodu jen s technologiemi, ktere jsou proste "oser" a zrout casu, vsude nutnost prihlasovani a s tim spojena kontrola, kterou si mozna malokdo uvedomuje, ale v pripade potreby je statem a represivnimi slozkami lehce vyuzitelna..."

Nojo, někomu to vadí. Mně tolik ne, nepotřebuji osobně komunikovat s cizími lidmi, mně spíš vyhovuje vyřešit věci online.
Osobní komunikaci si klidně nechám do soukromí.
To, že je člověk a jeho pohyb pod dohledem, to mi trochu vadí, ale nemyslím si, že by to bylo o tolik jiné, kdyby místo robotů zvedali telefony úředníci.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.