| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ropucho, ale to se přece nevylučuje...taky se jako dítě těším na různé věci, co mě čekají, ale zároveň smrt nepovažuju za špatnou, prostě je součástí života...jenže já jsem v podstatě buddhista, pro mě smrt není konec, nevěřím, že smrtí duše a vědomí zanikne, zmizí a není už nic, nedává mi to smysl. Naopak už od puberty jsem se zajímala o všechno kolem buddhismu a to mi právě smysl dává dokonale. A zvláštní je, že i syn, když byl malý, tak i když teprve sotva mluvil, tak se mě jednou ptal, jestli AŽ se znovu narodíme, jestli budeme zase my tři všichni spolu, jako rodina, jestli se znovu potkáme...dost mě to tenkrát překvapilo, nikdy jsme s ním nikdo o takových věcech nemluvili, ani na TV nekoukal a ve školce taky nic takového nerozebírali...kde k tomu přišel, netuším. Nejvíc mě překvapilo, že on se neptal JESTLI se znova narodíme, on to bral jako hotovou věc~d~. A taky nevěřím na náhodu, myslím, že všechno má nějakou svojí příčinu a smysl, proč se to děje...a není vůbec divné, že nám to někdy smysl nedává, protože to jsou věci z minulých životů, které si ale nepamatujeme...a někdy se ten smysl ukáže až mnohem později... Nikomu tuhle filozofii nenutím, ale prostě já to tak mám...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.