Přidat odpověď
Muumi, mam stejny nazor
moje dite chodilo do skoly zrovna, kdyz se to lamalo pred cca 10 lety...naprosto volny vstup do skoly pro kazdeho se zmenil v zamcene dvere, protivneho vratneho, ktery u sveho stolu u dveri treba ani nebyl, takze se nedalo dite vyzvednout, kdyz se melo jit uprostred dne k lekari atd.
kdyby ucitele reagovali na maily, tak by to jeste slo, i kdyz zakopnute boty to neresi, ale takhle se nedalo vyresit vubec nic, ukoly pro nemocne dite, nejake nestandardnosti, nic....v pripade nouze se muselo zvonit na sekretarku skoly, ta pak nekde pobihala ve skole a shanela dite, ktere melo jit k lekari apod.
chapu, ze do skoly muze vlezt opily otec, ale aby se tam matka vubec nedostala, to mi taky prijde spatne
tehdejsi reditelka zakaz vstupu vysvetlila tak, ze maminky na materske s mladsimi detmi si ze skoly udelaly klubovnu, s kocarky sedely na lavickach ve skole, pily donesene kafe a hlasite se bavily, coz rusilo vyuku
ohledy na bezpecnost chapu, znami mi vypraveli, ze v USA jsou skoly za plotem a kolem chodi sekuritaci, rodice vubec nesmi do arealu.....ovsem asi komunikuji mailem
Předchozí