Přidat odpověď
Hezký den všem.
Dnes máme 25 listopadu a je tedy jasné,že do Vánoc už to není ani měsíc. O víkendu už bude čas ozdobit dům zvenku i zevnitř. U nás vždy svítí celá ulice. Všichni sousedi něco vytáhnou a je to docela hezké,když někdo vjede k nám do ulice. Já osobně jsem letos nějaká líná a moc se mi do toho nechce.Děti doma nebudou,tak to pojmu nějak minimalisticky. Dárky už mám skoro pořešený. Jen pro manžela nemám žádné překvapení a musím něco vymyslet pro sestru a její děti. Do neděle mám čas. Dala jsem si totiž letos závazek,že do konce listopadu budu mít hotovo. Naštěstí už jde téměř všechno objednat online. Cukroví jsem letos z části objednala a z části upeču. Vloni jsem to udělala stejně a zjistila jsem,že to kupované nám břicho neprovrtalo a to domácí v menší míře stačí. Zkrátka a dobře s věkem tak nějak přecházím na to,že jsou důležitější věci,než perfektně naklizený dům, hromada dekorací a dárků.
Těším se na prosince,kdy máme nějakou kulturu, vyrážíme na několika denní výlet a bude víc klidu. Kromě toho našeho chlapečka už vlastně v rodině jiné malé děti nemáme,tak musíme připravit hezkého Mikuláše a Ježíška hlavně pro něj,aby si to pamatoval. A jak jste na tom vy? Chystáte nějaké překvapení nebo pojedete v zajetých kolejích?
Předchozí