Přidat odpověď
Zatím jsme si sepsali dopisy Ježíškovi a začínáme objednávat dárečky. Mám uklizenou kuchyň, ještě ji pak před Vánocemi nějak povrchově jednou "olíznu", ale žádný stres. Okna už jsem umyla, takže ještě záclony, jinak žádný velký úklid neplánuji, ostatně ani nebudu mít čas, jsem teď hodně vytížená. Hlavně se těším na volno mezi svátky! Na dveře pověsím maličký adventní věneček (ano, již několik let tentýž, tedy umělý, má asi 12 cm v průměru, sousedé mají daleko lepší, ale já na to moc nejsem). Nic nevyrábím, žádné nové ozdoby nekupuju (ok, občas třeba jeden kousek), nepletu, nevyšívám, jsem v tomhle marná, ale nevadí mi to, prostě mě zajímají jiné věci. Obdivuji ty, které to umějí a dělají, ale já to holt nejsem. Zase jsem dobrá v jiných věcech.
Pečení máme rozdělené s mámou a podílí se i dospělá dcera, ale tak jako tak to vidím na 4 druhy našeho nejoblíbenějšího cukroví (manžel má i přes léky vysoký cholesterol, takže moc jíst by těch sladkostí neměl a já si sice rám ráda, ale nehodlám to pak jíst všechno sama).
Předchozí