Čím jsem starší, tím je mín šílenství, takže nyní už úplně bez šílenství a na pohodu jako kdykoli přes rok; letos jsme sice pozvaní na šd k mladým, ale i tak budu péct vánočku,kterou povezem k nim no a jídlo mi problém nědělá, to je stejné,jako když přijedou kdykoli jindy přes rok.
Budu péct jako klasicky už každy rok naše skvělé a nejlepší vanilk.rohl.ze 2 dávek, to jde rychle a sfouknu to za jedno odpol. Další odpol. udělám z jedné dávky slepované linecké a další půlden upeču vodníky - jen vykrajované a obalené po upečení v cukru.
Zevnitř dům už dávno nezdobím, když jsme doma na vánoce,tak vytahujem porcelánové jesličky a osvětlení domu máme každý rok,to je nainstalováno na domě furt.Jen ho pak zapínáme přes chytrou zásuvku.
Pro manžela mám knížku,co si řekl a jinak už utrácel letos na podzim ažaž - odešla nám plazma po mnoha letech, takže do nové tv a subhofru nainvestoval kolem 70ky

Pro mladochy to řeším předplatným toho,co využívají.A aby se nemuseli prudit s ofiko voucherem - zadáváním jakýchsi kodů,tak jim 24.12. pošlem konkr.částku na účet a pod stromek dostanou námi vyrobený voucher.