Přidat odpověď
Letos mne nějak přepadla tma a nevlídno, tak jsem v neděli rozsvítila dům zevnitř, na parapety vytáhla oblíbené serepetičky (asi po pěti letech) a prostřela jednoduché vánoční aranžmá. Zítra jedu na školení do města, míním se vrátit se jmelím a hvězdami, z dílny dovléct kytky chvojí, mám letos nějakou nostalgickou. Čeká mne tenhle víkend jedna technická akce mimo dílnu a jedna vánoční na dílně, další víkend mám starší prcky, takže v pátek s nimi perníky, v sobotu máme odpoledne obecní trhy a vánoční koncert v kostele, v neděli dojede ženské osazenstvo a napečeme. Víkend kolem třináctého jedeme všichni na hory, v sobotu odpoledne tam ještě uspořádáme vánoční dílničku. v týdnu teď nic moc nemám, mám nového klienta a je to trochu boj. No a 20 v sobotu jdeme všichni na klasickou předvánoční obědo-večeři a tím začínají vánoce. Dárky pro vnoučata snad mám, my s manželem jsme se dohodli jen na nějaké maličkosti(největší dárek by byl, kdyby ho vzali co nejdřív na operaci kyčle), děti dostanou vouchery na aktivity dle vlastního zájmu, babi týden v lázních. Mám pár srazů na punči, zásobu knížek a dobré víno i čaje na pochmurné dny. Jediný průšvih je, že jsem ztratila lístky na Tarju, to musím zkusit nějak vyřešit ale letos už jsou číslované, tak to snad proti platbě půjde.
Předchozí