| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Letos mne nějak přepadla tma a nevlídno, tak jsem v neděli rozsvítila dům zevnitř, na parapety vytáhla oblíbené serepetičky (asi po pěti letech) a prostřela jednoduché vánoční aranžmá. Zítra jedu na školení do města, míním se vrátit se jmelím a hvězdami, z dílny dovléct kytky chvojí, mám letos nějakou nostalgickou. Čeká mne tenhle víkend jedna technická akce mimo dílnu a jedna vánoční na dílně, další víkend mám starší prcky, takže v pátek s nimi perníky, v sobotu máme odpoledne obecní trhy a vánoční koncert v kostele, v neděli dojede ženské osazenstvo a napečeme. Víkend kolem třináctého jedeme všichni na hory, v sobotu odpoledne tam ještě uspořádáme vánoční dílničku. v týdnu teď nic moc nemám, mám nového klienta a je to trochu boj. No a 20 v sobotu jdeme všichni na klasickou předvánoční obědo-večeři a tím začínají vánoce. Dárky pro vnoučata snad mám, my s manželem jsme se dohodli jen na nějaké maličkosti(největší dárek by byl, kdyby ho vzali co nejdřív na operaci kyčle), děti dostanou vouchery na aktivity dle vlastního zájmu, babi týden v lázních. Mám pár srazů na punči, zásobu knížek a dobré víno i čaje na pochmurné dny. Jediný průšvih je, že jsem ztratila lístky na Tarju, to musím zkusit nějak vyřešit ale letos už jsou číslované, tak to snad proti platbě půjde.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.