| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Předvánoční šílenství mi úplně stačí v práci, kde to jede už víc než měsíc, jakoby se právě všichni rozhodli, že to budou mít letos všechno s předstihem~:-D. Doma to bereme tak nějak s klidem, dárky průběžně objednáváme převážně na netu, řekla bych, že už máme téměř všechno a bez front a obcházení obchodů, jen to vždycky cestou domů vyzvedneme...cukroví budeme péct v neděli po Mikuláši, jeden den připravíme těsta, druhý den všechno upečeme a nazdobíme a hotovo. Akorát pak ještě nějaký volný den sama upeču perníčky. Úklid žádný speciální neděláme, nějaké zimní dekorace jsem vytáhla už dneska, když je venku tak krásně bílo. Adventní svícen máme dřevěný, ten už mám připravený, o tomhle víkendu jsem v práci, takže to neudělám doma nic. Zítra chci dopoledne vyrazit s mamkou na vánoční trhy a dokoupit nějaké poslední drobnosti. Stromeček nějaký pořídíme, až se někde naskytne nějaký pěkný malinký v květináči a koupím pár svazků větví do květináčů ke vchodu a na nějakou menší dekoraci. Pár dní před Štědrým dnem upeču vánočku. Manžel se synem obstarají nákup jídla a výrobu bramborového salátu:-). Tak ještě vymyslet nějakou pěknou akci na ŠD dopoledne a asi hotovo:-).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.