Přidat odpověď
Rose, moc doporucuju multifokalni cocky, pro me jsou lepsi nez bryle. Ted jsem leta nosila jen bryle a jsem zpatky u cocek, je mi to pohodlnejsi nez multifokalni bryle. Ale jinak ke cteni pouzivam zasadne ctecku, protoze je to levnejsi, praktictejsi a za tech asi 15 let uz jsem si moc zvykla.
Tajemstvi jsem chtela jako audioknihu v anglictine, nez jsem si precetla recenzi od Cesky, ze ceskym pasazim a vetam tam neni rozumet. Asi si nakonec koupim tu knizku. Elenu Ferrante miluju, knizky vic, v serialu to obsazeni bylo moc na kuzi, radsi si ty hrdiny predstavuju jinak. Precetla jsem to cele uz pred asi deseti lety, ale nove mam vsechny dily v audioverzi.
Za listopad jsem docetla Karint Slaughter Grant county serii a v novem roce zacnu s Willem Trentem, coz je pry hodne rozdilne od serialove verze. Pak jednu knizku od Diane Chmaberlain, to je moje oblibena oddychova autorka. A jeste trilogii od Lenky Chalupove. Ted ctu Hello Beautiful od Ann Napolitano, moc me to bavi. A k tomu 25 Days od Per Jacobsena, to se cte jako adventni kalendar, zatim super.
Předchozí