Přidat odpověď
Ahoj Evo,
moc mě těší, že i dnes se najdou tací lidé, kteří se sexem vydrží až po svatbě. Divné mi na tom, že jsi ještě panna, nepřipadá nic, naopak je to moc skvělé. I pro mne a mého manžela to bylo po svatbě poprvé - nebylo to hned o svatební noci, ale o několik dní později, protože jsme na nic nespěchali a využili těch několik prvních dní na sbližování a poznávání se. A byl to pak pro nás oba moc krásný zážitek. A jak neotěhotnět hned při svatební noci? S manželem používáme symptotermální metodu - ta spočívá v měření teploty a pozorování dalších příznaků plodného období ženy - a milujeme se jen tehdy, když mám neplodné období (dokud si nebudeme přát miminko - pokud jste s přítelem vydrželi až doteď, neměla by pro vás být zdrženlivost problémem). Podrobné informace o téhle metodě najdeš na internetu třeba na stránkách Ligy pár páru (www.lpp.cz - myslím, že mají reklamu i zde na rodině), a můžu doporučit knihu MUDr.Šipra Přirozené a spolehlivé plánování rodičovství. S měřením teploty bys asi měla začít co nejdřív, abys věděla, jak probíhají tvoje cykly.
Přeju Ti poklidné přípravy na svatbu a šťastné manželství. Marie
Předchozí