| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Milá Evo,
v prvé řadě máš můj obdiv.
Vdávala jsem se skoro před 2 lety a panna jsem už nebyla. Na jedné straně jsem toho litovala, protože jsem našla toho nejlepšího chlapa na světě a přála bych si aby on měl tu "čest". Na straně druhé by možná můj život dopadl trochu jinak,protože v rozchodu s mou 1. vážnou známostí hrál velkou roli právě sex. Milovala jsem ho, ale po intimní stránce jsme si nerozumněli - byla jsem milováním zklamaná, bylo mi protivné, nepříjemné, ikdyž náš vztah byl velmi hezký.
Teprve až jsem poznala svého současného muže, prožívám úplně neskutečné pocity (mimochodem je o 14 let starší a náležitě zkušený).
Nechci Tě zamozřejmě ničím strašit, to je pouze můj příběh, ale věřím na osud, který Ti určí náruč toho pravého.
Co se týče antikoncepce, brala jsem HA asi 4 roky. Neměla jsem žádné problémy ani komplikace, právě naopak. Vymizela bolestivá menstruace, zkrátila se a úplně zmizel premenstr. syndrom. Milování jsem se mohla oddat úplně v klidu bez zbytečného strachu z nechtěn. těhotenství. Navíc kondom nás oba z manželem ruší- v tom nejlepším mazlení přestat a zabývat se rozbalováním a nasazováním - většina vzrušení mezitím vyprchá.
Taky záleží za jak dloho plánujete miminko - nemá význam brát HA půl roku.
Teď je to už druhý měsíc co jsem HA vysadila a pokoušíme se o miminko.
Jo, o svatební noci jsme byli oba tak strašně unavení, že jsme se milovali jenom proto abychom tu tradici splnili a ještě jsme se tomu strašně smáli a smějem se dodnes, když si na ni vzpomenem.
Závěrem Ti přeji hodně lásky, štěstí, trpělivosti, optimismu ať Ti všechno vyjde podle Tvých představ. Hlavně se nenech zklamat, když to "poprvé" nebude zrovna to, cos očekávala. Příště už to bude jenom a jenom lepší.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.