Přidat odpověď
Ahoj Michale, musím se připojit k Sharon. Vystihla a napsala to naprosto pravdivě. Také mám dvě děti, na potratu jsem nikdy nebyla a užívám antikoncepci. Z toho důvodu, že víc děti bychom prostě nezvládli. Ne práci kolem nich, ale finance. Pokud v rodině, kterou popisuješ je žena na mateřské s batoletem a můžou si dovolit zaplatit tábor ostatním čtyřem dětem a na ten tábor je vybavit, přeju jim to. My na tom tak dobře nejsme. Dokážu utáhnout ty své slečny a nežijeme si nějak na vysoké noze. Na dovolené u moře jsme ještě nebyli. Takže i já jsem rpo to, aby si žena počet svých dětí korigovala sama podle sebe, podle svých možností a schopností. Podle své rodinné situace. A jestliže by místo antikoncepce měl nastoupit celibát, to už je demagogie. Ty ho dodržuješ? Nebo ho dodržuje tvoje žena a ty si občas někam odskočíš? Nám se obě děti povedly doslova na první pokus - obě jsou plánované. To jako že bych si za život užila dvě soulože a víc ani ťuk, jo? Tobě by to stačilo, dvakrát za život? Byl bys spokojený, nic by ti nechybělo? Se ženou byste žili v krásném platonickém vztahu a byli byste spokojení? Nevím, možná ano, ale děkuju, já nechci. Sex k životu patří a nevidím důvodu se ho zříkat. Mám to ráda a nestydím se za to. Alespoň vím, že jsem zdravá.
Předchozí