Magdi, myslela jsem zvířátka všeobecně, u opiček se to asi předpokládá (vždyť jsou to skoro příbuzní :))) a ono by se dalo polemizovat dlouho, samečci z toho asi taky něco mají, jinak by to nedělali, že jo? :)) Ale já měla na mysli milování a mazlení a tak nějak všeobecně... člověk si záměrně působí rozkoš... vyhledává lásku, aniž by a priori hodlal plodit děti... a tohle si ty opičky ohlídat nedokážou :))) a kytovci... to teda už tuplem nevim... takový coitus interruptus mezi velrybkami... :))) No nic, konec srandy, tady se mluví vážně a já jsem nejspíš zaujatá...:)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.