| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Milí priatelia,

naozaj som neočakával toľko ohlasov na môj príspevok. Myslím že by bolo dobre vyjadriť sa kniektorým reakciám, ktoré tu odzneli na moju adresu.

Ako povedala Kamila (ktorej ďakujem za vysvetlenie postoja Katolíckej cirkvi k sexu) - písaná komunikácia spôsobuje nedorozumenia, pretože nám pri nej chýba podstatná časť komunikácie - neverbálna.

Na ujasnenie:
Som veriaci kresťan katolík.

Nie som bigotný.

Vo svojich odporúčaniach som sa nesnažil "vnucovať svoju propagandu", ale poukázať na prirodzené dôvody prečo som Eve doporučil čo som doporučil.
V tom by som chcel pokračovať i naďalej - nakoľko táto otázka je veľmi zložitá, a každý na to máme asi iný názor.

Mám rád sex.

Chcem svoje rodičovstvo plánovať.

Nežijem v celibáte, ani ho odo mňa nikto nevyžaduje (ako to už vysvetlili niektorí z vás)

Kondóm som neodporúčal, a ani ho nepoužívam pre jeho neprirodzenosť, na ktorú poukázali i mnohí z vás. Najme pre prvé milovanie sa mi zdá rušivý.

Preferujem používanie Symptotermálnej metódy pretože je:
prirodzená, ekologická, bezpečná, zdravá, účinná,zadarmo, sú do nej zapojení obaja partneri a pomáha budovať komunikáciu.

Neuznávam hormonálnu antikoncepciu, okrem morálnych dôvodov, pre tieto dôvody:
je neprirodzená, stojí peniaze, ale predovšetkým má veľa vážnych a nebezpečných vedľajších účinkov.

Milujem svoju ženu, a preto si neviem predstaviť, že by som jej s vedomím rizík, ktoré používanie hormonálnej antikoncepcie prináša, dovolil, alebo dokonca odporučil takúto antikoncepciu používať, len preto aby sme to mohli "živočíšne robiť" (sorry Sharon :) )kedy sa nám zachce.
Myslím že toto by bolo nezodpovedné.

Viem, že pri bohato dotovanej propagande v prospech antikoncepcie (ktorá je mimochodom jedným z najlepších biznisov na svete) môžu vyznievať moje názory ako z iného sveta.

Zatiaľ všetko

Braňo

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.