| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj Evo,

ze vseho nejdriv chci napsat, ze vam obema drzim palce a musim rict, ze to obdivuju.
Kazdopadne si myslim, ze je to jen a jen vase vec. Nenechte se nikym otravit.
Co se tyka nazoru, ze je trochu riskantni cekat az po svatbe, protoze byste si nemuseli vyhovovat.. Neco na tom je, ale je taky pravda, ze i sex je hodne o komunikaci a kompromisu. Pokud se mate radi a umite spolu o vsem mluvit, je uz napul vyhrano..
Antikoncepci by Ti asi mel doporucit lekar. Samozrejme po dohode Tebe a Tveho partnera. Ja jsem napriklad brala cca 8let HA a musim rict, ze jsem s ni byla moc spokojena. Skoro zmizely menstruacni bolesti (predtim to bylo opravdu zle). Nemela jsem zadne vedlejsi ucinky, ale to je hodne individualni. Krom toho HA uz neni jen Neogest... Taky pusibi proti vzniku rakoviny a to neni zanedbatelny fakt.. Taky je pravda, ze zalezi na druhu HA. Ale celkem souhlasim s nazorem, ze pouziti kondomu pri prvnim milovani by bylo asi trochu "rusive" (lepsi slovo me nenapada).
Krvaceni pri prvnim milovani zdaleka neni pravidlo. Ja jsem nic takoveho nemela, ani to nebylo nejak bolestive. Myslim, ze pokud nebudete nikam spechat a nebudes se zbytecne bat, bude to v pohode...

Preju vam hodne stesti

Pavlina

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.