| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj všichni diskutující!
Zmiňujete se o různých důvodech proč nepoužívat hormonální antikoncepci. Když jsem se seznámila se svým manželem (asi před 8 lety) nepřipouštěla jsem si, že vůbec budu někdy používat tyto prostředky.
Jenomže skutečnost byla trochu jiná. Po pár měsících jsme se rozhodli oba dva a svobodně (komunikace na prvním místě), že bude naše POPRVÉ. Všechno proběhlo na jedničku. Po prvním styku se však můj menstruační cyklus doslova zbláznil. Nejen že jsem menstruovala 8 dní, ale to peklo okolo. Bolesti, zvracení, malátnost, omdlévání. Po konzultaci se svým gynekologem jsme dospěli k jedinému závěru: zkusit hormonální antikoncepci. Již 7 let pravidelně užívám CILEST a nemůži si ho vynachválit. Pravidelný cyklus, bez bolesti,
5-6 dní. Vím přesně kdy to příjde (úterý, dopoledne kolem 10.00 hodiny) Prostě parádá.
S manželem jsme taky spokojenější. Všechno nám klape. Právě jsme se rozhodli pořídit si miminko. Před pár dny jsem přestala brát antikoncepci a blíží se první ovulace. Jsem docela nervózní, jestli to vyjde hned napoprvé nebo si budeme muset chvíli počkat. Při konzultaci se svým lékařem mi by bylo sděleno, že vše je individuální. Někdo otěhotní hned, někomu se musí cyklus opět ustálit. Takže nám držte palce!!
A jestli má některá z Vás stejné potíže jaké jsem měla já doporučuji probrat to s přítelem/manželem a hlavně se dotázat lékaře co by to dokázalo vyřešit.
Zdar a antikoncepci zvlášť!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.